Een ultra modern
OK-complex

Sint Maartenskliniek

10% BEBOUWDE OPPERVLAKTE TERUG NAAR DE NATUUR.

In opdracht van de Sint Maartenskliniek is Carebuilders aan de slag met de realisatie van een nieuw ultramodern OK-complex in Ubbergen (Nijmegen), naar ontwerp van EGM Architecten uit Dordrecht. Carebuilders is een samenwerkingsverband van Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw dat expert is in bouwen voor care en cure.

De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat gespecialiseerd is in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. Om de patiënten de beste zorg te kunnen blijven bieden, bouwt de kliniek aan de toekomst. Drie gebouwen worden gesloopt, daarvoor in de plaats komt nieuwbouw. De Sint Maartenskliniek geeft daarbij tien tot vijftien procent terug van de bebouwde oppervlakte terug aan de natuur. In de nieuwbouw komen verpleegafdelingen voor dwarslaesie- en neurologiepatiënten, een ultramodern OK-complex en een revalidatieafdeling met daarin een Loop Expertise Centrum en een poliklinische revalidatie dagbehandeling. Het gebouw is ruim 12.000 m2 groot.

De uitvoering is gestart begin 2018. Naar verwachting zal het project in augustus 2019 worden opgeleverd. Eerder realiseerde Carebuilders voor de Sint Maartenskliniek ook het entreegebouw P en Q, de interim voorziening (2017) en meerde interne verbouwingen.


Meer weten over dit project?

JEROEN THOMASSEN

Werkvoorbereider

"Carebuilders is een expert in het bouwen voor care en cure.".

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
zorg