Heerkens van Bavel zoekt 
projectleider Engineering

Dit ga je doen
Houd jij van uitdagende projecten en krijg jij energie van het winnen van een aanbesteding? Brengt jouw uitvoeringskennis onze projecten naar een hoger niveau? Dan is deze functie iets voor jou. 

In de aanbestedingsfase van een project zet jij je samen met je team in voor een winnende inschrijving. Je stuurt het aanbestedingsproces aan en bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Samen met je interne team, externe partners, onderaannemers en leveranciers onderzoek je de technische en praktische haalbaarheid van het project en zorg je voor een volledige aanbieding op basis waarvan het project kan worden gerealiseerd. Daarbij houdt je rekening met budget, kwaliteit en haalbaarheid van de planning.

In de vervolgfase geef jij vorm aan het ontwerptraject om te komen tot een uitvoerbaar ontwerp. Ook in deze fase ben je het aanspreekpunt van de opdrachtgever en eindverantwoordelijk voor de afstemming met de andere ontwerpteamleden, zoals de architect, constructeur en installateurs.

Je rol in ons team
Je stuurt samen met de planvoorbereider het uitwerken en optimaliseren van het ontwerp aan zodat het ontwerp op tijd uitvoeringsgereed is. In deze fase koop je, samen met de inkoper en in overleg met het uitvoeringsteam, al de eerste partijen in die bij het uitwerken van het ontwerp nodig zijn. In de overgang van ontwerp naar uitvoering werk je nauw samen met de projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder en inkoper voor een zachte overdracht en een soepele start van de bouw. 

Jij hebt
  • een afgeronde HBO of WO opleiding richting Bouwkunde of gelijkwaardige kennis-/ervaringsniveau;
  • relevante ervaring in de planvoorbereiding en/of uitvoering van bouwprojecten;
  • sterke communicatieve vaardigheden.

Ook als je ervaring hebt als projectleider in de bouw en je erg graag wilt ontwikkelen in deze rol nodigen we je uit te solliciteren. 


Wij bieden
  • een bij de functie passend salaris;
  • een uitdagende functie in een enthousiast team;
  • mooie en afwisselende projecten in verschillende segmenten;
  • een professionele en innovatieve omgeving met een informele sfeer;
  • investering in persoonlijke groei door een coachingstraject op maat;
  • de mogelijkheid om kennissessies en trainingen bij te wonen om je optimaal te ontwikkelen;
  • een leaseauto met tankpas.


Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Quint Hilhorst, Manager Engineering, 06-10460336 of q.hilhorst@hvbbouw.nl

Heb je interesse en wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Thomas Lucieer, HR Manager, 06-13963011 of t.lucieer@hvbbouw.nl