Heerkens van Bavel zoekt 
HR afstudeerstagiair 

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage binnen het HRM vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heerkens van Bavel zoekt een stagiaire die wil afstuderen en ons verder wil helpen!  

Je komt te werken op onze HR afdeling. Je krijgt alle ruimte om af te studeren en daarnaast draai je mee met de dagelijkse HR taken. Je leert hierbij HR en Heerkens van Bavel goed kennen. We bekijken samen welke taken jij wil doen om je verder te ontwikkelen en jouw leerdoelen te bereiken. 

Dit ga je doen

Afstuderen op een relevant en actueel thema. Daarnaast meewerken op de HR afdeling. Denk aan personeelsadministratie, ondersteunen bij opleiding en ontwikkeling, werving en selectie, verzuim, diverse projecten. En we hebben nog veel meer ambities!


Wij bieden

Een leerzame en bovenal leuke stage met goede begeleiding en de mogelijkheid om veel zaken op te pakken. Onderwerpen voor ons nu belangrijk zijn; digitalisering, optimalisatie van processen, duurzame inzetbaarheid en talentmanagement. Vanzelfsprekend start je de stageperiode met een kennismaking waarbij ook het meewerken op een project hoort. Je krijgt een stagevergoeding van 550 bruto per maand bij een fulltime stage. 

Jouw kwaliteiten
Inzet, een kritische blik en humor. Leergierig, praktisch, secuur en communicatief sterk. We snappen dat je nog niet alles weet maar verwachten dat je wil leren. Je stelt vragen, je weet van aanpakken en je durft ook op mensen af te stappen. 


Interesse? Bel of mail ons! 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Lola van Baal (l.van.baal@hvbbouw.nl, of 06 – 8205 8260) of Thomas Lucieer (t.lucieer@hvbbouw.nl of 06 – 1396 3011).