PIKETKAMERS UMC UTRECHT

Verbouwing piketkamers UMC Utrecht

Het UMC Utrecht staat voor de allerbeste patiëntenzorg. Logisch dus dat het ziekenhuis ook goed voor het eigen personeel zorgt. Dat doet zij onder andere door speciale kamers beschikbaar te stellen waar artsen en verpleegkundigen tijdens diensten prettig en comfortabel kunnen verblijven. Onlangs hebben wij een aantal van deze zogenoemde piketkamers in het UMC Utrecht helemaal verbouwd. 

Project
Verbouwing piketkamers
Locatie
Utrecht
Opdrachtgever
UMC Utrecht
soort
Service & Onderhoud
Piket 2

Werkcomfort

Vanuit Heerkens van Bavel hebben wij met een aantal vertrouwde partners zoals Alcomel gewerkt aan de verbouwing van deze speciale piketkamers. Van de nieuwe vloeren tot aan de badkamers, alles is aangepakt!

We zijn er trots op dat we hiermee ons bescheiden steentje hebben kunnen bijdragen aan het werkcomfort van het medische personeel bij het UMC Utrecht.  

 

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB