Heerkens van Bavel Bouw

RUIM EEN EEUW JONG EN OP DE TOEKOMST GERICHT

Een betrokken bouwonderneming die kan bogen op meer dan honderd jaar vakmanschap. Een solide en betrouwbare partner met een omzet van zo’n 65 miljoen euro op jaarbasis en een vast personeelsbestand van 100 mensen.

AANGENAAM ZAKENDOEN

Een  bouwer waar men graag voor werkt, waar men graag mee samenwerkt en waar men aangenaam zaken mee doet.

Een bouwpartner die zich verplaatst in de positie van de opdrachtgever, voor de allerbeste oplossing zorgt en zaken doet gericht op een duurzame relatie.

Wij willen als bouwpartner de eerste en beste keuze zijn voor onze klanten en samen bouwen aan een duurzame toekomst.

100 mensen

65 miljoen omzet

RUIM 115 jaar in zaken


Zorg, bedrijfshuisvesting, transformatie, educatie, sport & leisure: wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden uw gebouwen.

Van nieuwbouw tot renovatie, van kleine service opdracht tot groot onderhoud.

Berghege Heerkens bouwgroep

Berghege Heerkens bouwgroep borgt onafhankelijkheid en zelfstandigheid van bouwbedrijven Berghege in Oss en Heerkens van Bavel en Alphons Coolen in Tilburg.

De families Berghege en Heerkens vinden het lange termijn perspectief van hun bouwbedrijven essentieel. Daarom wordt het eigendom van Berghege, Heerkens van Bavel/Alphons Coolen ondergebracht in de nieuwe op te richten holding: Berghege Heerkens bouwgroep, waarvan de beide families gezamenlijk eigenaar zijn. De bedrijven blijven net als nu zelfstandig opereren, Berghege vanuit Oss en Heerkens van Bavel en Alphons Coolen vanuit Tilburg.

Lees meer >


Branches