Betrouwbare partner
in bouwzaken

Heerkens van Bavel
115 jaar bouw

SNEL INSPELEN OP UW VRAAG

De onderneming heeft zich, door de decennia heen, geprofileerd als constant kritische meedenker en goede probleemoplosser. Door een getraind oog en een schat aan ervaringen met veel praktische kennis en daadkracht, mag u er van uitgaan dat er snel op uw vraag wordt ingespeeld.

De organisatie is daarop ingericht en verenigt in huis alle disciplines van het bouwproces, in goed op elkaar ingespeelde projectteams.

AANGENAAM ZAKENDOEN

Heerkens van Bavel is een inspirerende bouwer waar men graag voor werkt, waar men graag mee samenwerkt en waar men aangenaam zaken mee doet.

Een bouwpartner die zich verplaatst in de positie van de opdrachtgever, voor de allerbeste oplossing zorgt en zaken doet gericht op een duurzame relatie.

Zorg, bedrijfshuisvesting, transformatie, educatie, sport & leisure: wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden uw gebouwen.

Van nieuwbouw tot renovatie, van kleine service opdrachten tot groot onderhoud.
 
"DE KLANT KRIJGT WAT HIJ WENST, ZELFS BETER"

Heerkens van Bavel biedt tal van zekerheden: een betrouwbare zakenpartner met een financieel sterke positie. Dat is een solide uitgangspunt voor prettig zakendoen. Het aangenaam zakendoen vindt u ook terug in de advisering die geheel geënt wordt op úw wensen en mogelijkheden.

Door zich te verplaatsen in de positie van de opdrachtgever creëren wij als bouwpartner telkens weer de allerbeste oplossingen, of het nu gaat om een aanbesteding, bouwteam vraagstuk of turn-key oplossing.

We weten waar we voor staan en dat willen wij ook duidelijk maken aan onze klanten. Om te groeien en nog beter te worden, hebben wij elkaar nodig.

Daarom hebben wij vijf kernwaarden gedefinieerd: betrouwbaar, eigenaarschap, ondernemend, verbindend en klantverwondering.

Kernwaarden die de cultuur van Heerkens van Bavel meteen duidelijk maken.Ruim een eeuw jong en gericht op de toekomst

In 1902 begon metselaar Sjef Heerkens zijn aannemersbedrijf,  toen voornamelijk gericht op onderhoudswerk. Al snel werd timmerwerk hieraan toegevoegd en kon je spreken van een bouwbedrijf. Toen in 1912 de naam van zijn echtgenote werd toegevoegd, was Heerkens van Bavel Bouw een feit. Een familiebedrijf dat tot op de dag van vandaag, meer dan honderd  jaar later, nog steeds zijn stempel weet te drukken op gedegen vakmanschap.De waarden van een familiebedrijf versterken de identiteit van onze onderneming, dat duidelijk voelbaar is in de betrokkenheid en loyaliteit van onze werknemers. Maar ook tot uiting komt in de opgebouwde, reeds jarenlange bestaande, relaties met onze opdrachtgevers en leveranciers.

Maar de bouw ontwikkelt zich snel en ook Heerkens van Bavel groeit mee en innoveert  in een snel tempo. De vraag vanuit de markt verandert en wordt steeds complexer. Duurzaam bouwen en verantwoord ondernemen is standaard geworden, ook bij Heerkens van Bavel, echter zonder betrokkenheid en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen.

Kwaliteit

De bloei van ons bedrijf is gebaseerd op kwaliteit. Kwaliteit leveren is voor ons vanzelfsprekend.

Bouwen aan kwaliteit is een continue proces. Open staan voor innovaties en werken volgens de laatste technieken en methodieken. Innovatie heeft alles met vernieuwing en duurzaamheid te maken. De bouw ontwikkelt zich snel en de vraag vanuit de markt verandert en wordt steeds complexer.

Duurzaam bouwen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn standaard geworden in onze bedrijfsvoering.

Heerkens van Bavel denkt met u mee. BREEAM, MVO, LEAN, energiereductie, zijn termen die vanzelfsprekend zijn geworden en elke medewerker denkt met u mee en vertaalt deze termen zodat aan al uw wensen en eisen kan worden voldaan en de kwaliteit van de dienstverlening op alle vlakken wordt gewaarborgd.

Meer weten over MVO? Klik hier > 

Bekijk hier onze certificaten:

Samenwerken

BOUWEN MET BUILD2LEARN

Heerkens van Bavel Bouw Tilburg en Bouwbedrijf Berghege Oss hebben hun expertise op het gebied van educatie gebundeld.

Onder de naam “Build2Learn” zijn wij actief in het verwerven en realiseren van omvangrijke projecten in het onderwijs. Of het nu om nieuwbouw gaat, om renovatie of uitbreiding van een bestaand gebouw. Een onderwijsgebouw is altijd een complex gegeven. Build2Learn heeft niet alleen de kennis en ervaring die in de onderwijssector noodzakelijk zijn, maar ook de bereidheid om van het begin tot het eind mee te denken in het proces.
BOUWEN MET CAREBUILDERS

Heerkens van Bavel Bouw Tilburg en Bouwbedrijf Berghege Oss hebben hun expertise op het gebied van bouwen in zorg samengevoegd.

Onder de naam “Carebuilders” zijn wij actief in het verwerven en realiseren van omvangrijke projecten in de gezondheidszorg. Een betrouwbare bouwpartner die zich karakteriseert door betrouwbaarheid, flexibiliteit in zowel samenwerking, budgettering als planning, maar vooral in kwaliteit van het geleverde “zorg” product. Carebuilders is uw bouwpartner voor ontwerp, bouw en gebruik. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het project, waardoor de kwaliteit en dienstverlening gewaarborgd is.Heerkens van Bavel Groep

Heerkens van Bavel Bouw maakt onderdeel uit van de Heerkens van Bavel Groep.

Met een jaarlijkse omzet van ca. 100 miljoen euro en 135 man personeel heeft de Heerkens van Bavel Groep een sterke reputatie als degelijke, betrouwbare, kapitaalkrachtige organisatie. Heerkens van Bavel Groep beheerst alle facetten van het vastgoedproces, van ontwikkeling tot beheer, in woning- en utiliteitsbouw.

Binnen de Heerkens van Bavel Groep opereert Heerkens van Bavel zelfstandig. Dit betekent dat wij de vrijheid hebben om voor elk project de beste partners te selecteren.

Kenmerkend voor de organisatie zijn de begrippen flexibel, coöperatief en innovatief.
HECOMA MATERIEELDIENST: FACILITAIR 

Hecoma voorziet alle werkmaatschappijen binnen de Heerkens van Bavel Groep en haar bouwcombinaties van betrouwbaar en professioneel bouwmaterieel voor efficiëntie op de bouwplaats. Hierbij zijn kwaliteit en veiligheid gewaarborgd door de certificering volgens ISO 9001 en VCA.

Zij levert niet alleen het materieel maar richt ook de bouwterreinen zelf in volgens de laatste geldende eisen. Het materieel varieert van compleet ingerichte bouwketen tot bouwkranen en ondersteuningsconstructies.