P&M Express

In opdracht van HVBM Vastgoed heeft Heerkens van Bavel Bouw een nieuw bedrijfspand voor P&M Express gerealiseerd aan de Zevenheuvelenweg op het bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. Het pand is ontworpen door Studio Puur uit Breda.

Transportbedrijf P&M Express is een veelzijdige logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in internationaal sneltransport, adhoc koeriersritten en nationaal en Internationaal wegtransport.

De nieuwe huisvesting voor P&M Express bestaat uit circa 2.810 m² kantoor- en bedrijfsruimte met laadkuil en een beveiligde truckparking ter grootte van circa 10.800 m². Ook deze nieuwe bedrijfslocatie is volgens de huidige TAPA FSR-A normering gecertificeerd. De TAPA certificering heeft als doel het risico op ladingverlies zover mogelijk te beperken.

P&M Express was voorheen gevestigd aan de Posthoornstraat, eveneens op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. Dit oude pand wordt gesloopt om vervolgens plaats te maken voor de realisatie van de tweede fase van het nieuwe distributiecentrum DC de Kroon. Ook de bouw van deze tweede fase van de nieuwbouwontwikkeling voor DC de Kroon is inmiddels gereed.

Storten bedrijfsvloer

Staalconstructie

Grondwerkzaamheden

Meer weten over dit project?

WESSEL OOMEN

Werkvoorbereider

"Een project in fases, een mooie uitdaging."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
Bedrijfshuisvesting