Nieuw en duurzaam pand

voor Dopharma

Heerkens van Bavel  heeft in bouwteam het nieuwe pand voor Dopharma in Raamsdonksveer gerealiseerd.

Dopharma is een van oorsprong farmaceutisch familiebedrijf uit Dordrecht, dat sinds 1969 diergeneesmiddelen levert voor de veehouderij. Destijds begonnen als éénmanszaak, is het inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 140 medewerkers en 6 productielijnen in Raamsdonksveer. In het buitenland worden de producten via 7 lokale filialen en 70 distributeurs in 80 landen verkocht. Dopharma produceert onder andere antibacteriële middelen, anti-parasitaire middelen, anti-inflammatoire middelen, hormonen, corrigerende preparaten en aanvullende diervoeders. Zo werken zij gezamenlijk, gericht, aan slimme oplossingen voor de veehouderij om tot de beste resultaten te komen.

Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen en de groei te faciliteren, is een meerjarenplan opgezet. Huisvesting en verduurzaming zijn hier belangrijke onderdelen van.

Feiten en cijfers

Het nieuwe pand, dat tegen een bestaand gedeelte is aangebouwd, is een eerste, belangrijke stap in het totale traject van zo’n 23.000 m2. In totaal gaat het om vijf gebouwen, samen het nieuwe (installatietechnische) hart van de locatie in Raamsdonksveer.

Het nieuwe gedeelte is zo’n 1.900 m2 groot en is ontworpen door Van Oers Weijers Architecten uit Tilburg. Constructeur is Sigma Engineering. Installateur is Kuijpers.

Er wordt voorzien in:

Kantoorruimten

Klimaatkamers

Hoogwaardige stookruimte

Ruimte technische dienst

Hemelwaterbuffer

Hoogwaardige presentatieruimte c.q. ontvangstruimte met buitenterrasMeer weten over dit project?

ROY VAN DE WOUW

Uitvoerder

"Op deze nieuwe locatie in Raamsdonksveer kan de farmaceut de toekomstige groei faciliteren."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijfshuisvesting